Relatietherapie

Heb je vaak ruzie met je partner? Twijfel je aan de toekomst van je relatie, of jullie wel bij elkaar passen? Verlang je naar meer verbinding en contact? Is jullie contact verstild of kouder geworden? Of ga je samen door een moeilijke periode en wil je preventief de verbindingen in je relatie versterken? Dan kan relatietherapie je helpen.

Een relatie heb je samen. Als je in je relatie tegen problemen aanloopt, verstomt vaak als eerste het gesprek. Saam focust op het herstarten van het gesprek en het delen van de individuele verhalen die partners meenemen de relatie in. Dat leidt tot wederzijds begrip en herstel.

Patrick Geldhoff van SAAM therapie; gezinstherapie relatietherapie individuele therapie en coaching

We starten met een intake; een analyse waarin we samen jullie vraagstuk in kaart brengen. We bespreken wat er speelt en wat jullie doelen en dromen zijn. Het verdere traject richten we op maat in.

Vraag vrijblijvend intake gesprek aan

Door onderstaand formulier in te vullen, kan je een eerste gesprek aanvragen. In zo’n eerste gesprek maken we kennis en krijg je uitleg over de therapie die je bij mij kan krijgen. Voor een intake hoef je geen kosten te betalen.