Individuele therapie

Soms loopt het stroef in je leven of je relaties, loopt het anders dan je had bedacht of verwacht. Is er sprake van verdriet of rouw. Is je leven door een plotselinge wending op zijn kop gezet, wat maakt dat je de balans op wilt maken. Hoe houd je koers of hoe vind je die terug? En wat betekent dat voor jou en hoe verhoudt je tot de mensen om je heen? Dan is Saam jouw gesprekspartner.

Bij  Saam is jouw verhaal het startpunt. Ieder mens heeft namelijk een verhaal. Dit verhaal ligt aan de basis van hoe je naar jezelf kijkt, welke overtuigingen je hebt, hoe je met relaties en de mensen om je heen omgaat; kortom hoe je in het leven staat. Jouw individuele verhaal heeft een ontstaansgeschiedenis, het komt niet uit de lucht vallen. Het vindt zijn oorsprong in je gezin van herkomst, de basis die je in je jeugd hebt meegekregen. En je verhaal heeft verder kleur gekregen door de ervaringen in je leven.

Patrick Geldhoff van SAAM therapie; gezinstherapie relatietherapie individuele therapie en coaching

Bij Saam gaan we op zoek naar deze verhalen. Welke verhalen hebben jou gemaakt tot de mens die je nu bent en de manier waarop jij de interactie met je omgeving vormgeeft? Welke verhalen ben je dankbaar voor? Maar ook, welke verhalen helpen je niet langer? En welke verhalen kan je daar dan naast zetten? Je snapt beter waarom je doet wat je doet, waardoor je leert hoe je het stap voor stap anders kan doen.

We starten met een intake; een analyse waarin we samen jouw vraagstuk in kaart brengen. We bespreken wat er speelt en wat je doelen en dromen zijn. Het verdere traject richten we op maat in.

Vraag vrijblijvend intake gesprek aan

Door onderstaand formulier in te vullen, kan je een eerste gesprek aanvragen. In zo’n eerste gesprek maken we kennis en krijg je uitleg over de therapie die je bij mij kan krijgen. Voor een intake hoef je geen kosten te betalen.

    Bereikbaar op dinsdag tot en met vrijdag  |  Telefoon: 0638536178  |  E-mail: info@saamtherapie.nl  |  Adres: Emmakade 59, Leeuwarden  |  Meer >>>