Gezinstherapie

Is er veel ruzie in het gezin? Voelt het alsof je de grip als ouder langzaam verliest? Twijfel je over je ouderschap of hoe je de ouderrol invult? Zit je niet op een lijn met je partner als het op de opvoeding aankomt? Gezinstherapie kan helpen de disbalans in het gezin te herstellen.

We starten met een intake; een gesprek met alle gezinsleden waarin we samen het probleem in kaart brengen. Wat speelt er? En welke ondersteuning is passend? Als de balans in het gezin verstoord is, stokt vaak als eerste het gesprek. Daarom zal de focus eerst liggen op het stap voor stap herstellen van verbinding en het contact door het gesprek.

Patrick Geldhoff van SAAM therapie; gezinstherapie relatietherapie individuele therapie en coaching

Als onderdeel van het gezinstraject kan het passend zijn dat er aandacht is voor de individuele leden van het gezin. Bijvoorbeeld het coachen van een kind in weerbaarheid. Of het coachen van ouders op hun opvoedingsstijl. SAAM gaat daarbij uit van de principes van geweldloos verzet en verbindend gezag.

Vraag vrijblijvend intake gesprek aan

Door onderstaand formulier in te vullen, kan je een eerste gesprek aanvragen. In zo’n eerste gesprek maken we kennis en krijg je uitleg over de therapie die je bij mij kan krijgen. Voor een intake hoef je geen kosten te betalen.

    Bereikbaar op dinsdag tot en met vrijdag  |  Telefoon: 0638536178  |  E-mail: info@saamtherapie.nl  |  Adres: Emmakade 59, Leeuwarden  |  Meer >>>